REKLAMA

Minimalizm i design w pracowni RTG

ps | 08 paź 2015 15:30 0

Zadanie polegało na wykreowaniu minimalistycznej, wyrazistej i tym samym zapadającej w pamięć przestrzeni dla strefy wejściowej pracowni RTG. Jej charakter zbudowany został za pomocą kontrastu kolorów poszczególnych stref - koloru żółtego i szarego oraz białego będącego ich dopełnieniem.

    • Pracownia RTG

      LOKALIZACJA: BEŁCHATÓW
      INWESTOR: PRYWATNY
      POWIERZCHNIA: 52,05 m²
      STATUS: PROJEKT KONCEPCYJNY, PROJEKT WYKONAWCZY
      ROK: 2014 / 2015
      FOTO: PIOTR MARKIEWICZ
  • Bask Grupa Projektowa

    Projektując wnętrze pracowni RTG kierowaliśmy się zasadą - minimum środków, maksimum wyrazu. Cel został osiągnięty. Przestrzeń jest charakterystyczna i łatwo zapadająca w pamięć od pierwszego wejścia, co przy projektowaniu podobnych wnętrz publicznych jest bardzo istotne. Jeśli z jakością przestrzeni idzie w parze jakość świadczonych usług klient zawsze wróci do tak nieszablonowego miejsca oraz poleci je swoim znajomym.

0 Nie ma jeszcze komentarzy. Kliknij i dodaj pierwszy!