REKLAMA

Centrum handlowe Agora Bytom przeszło renowacje: zobaczcie jak wygląda

Redakcja Propertydesign.pl | 18 lis 2016 10:42 0
Strefa food court fot. Agora Bytom

Nowa strefa food court, designerski plac zabaw, a to nie koniec zmian, jakie zaszły w centrum handlowym Agora Bytom. Za projekt odpowiada Pejot Studio.

W zmodernizowanej strefie food court w bytomskim centrum pojawiły się udogodnienia dla rodzin, między innymi pokój, który umożliwia komfortowe przebranie i nakarmienie dzieci, toaleta z wyposażeniem dostosowanym do wzrostu najmłodszych, a także znajdująca się w bezpośrednim sąsiedztwie nowoczesna sala zabaw Bajtel Plac. Modernizację przeszła też strefa wypoczynkowa, która została podzielona na trzy mniejsze – dla rodzin, klientów korzystających z restauracji, a także osób, które chcą wypocząć, przeczytać gazetę, skorzystać z Wi-Fi czy podładować telefon. Pojawiły się nowe podłogi, przepierzenia, stoliki, krzesła i wygodne fotele z wysokimi oparciami.

ZOBACZ CAŁY ARTYKUŁ I GALERIĘ ZDJĘĆ

0 Nie ma jeszcze komentarzy. Kliknij i dodaj pierwszy!