REKLAMA
Zdjęcie 1 z 5

Joanna Ochota

Archimental

Po przekroczeniu progu mieszkania poczułam niebywały spokój, a wydobywające się delikatnie brzmienie z głośników współgrało z fototapetą.Przytulane mieszkanko z widokiem na las. Otwarte przestrzenie, dużo zróżnicowanego światła, naturalna relaksująca kolorystyka i zdecydowanie najbardziej udana łazienka w tym mieszkaniu. Układ zastany został zmieniony po przez wyburzenie ścian między korytarzem, kuchnią i pokojem dziennym. Powstała przestronna wielofunkcyjna przestrzeń z dużą ilością światła dziennego. Najważniejszym i przyciągającym wzrok elementem jest fototapeta z zaprojektowaną na potrzeby tego wnętrza czarną szafką RTV. Szafka przez swój kolor i formę wtapia się w tło i jest prawie niewidoczna. Do nowoczesnej kuchni dobrany został klasyczny stół i drewniana stylizowana witryna.


REKLAMA